Super leuk dat je benieuwd bent naar wie ik ben! Mijn naam is Tiena Bakhshizadeh, ik ben 28 jaar en ik woon in Veenendaal. Momenteel werk ik fulltime bij een accountantsorganisatie en volg ik een master Accountancy in deeltijd. Dit betekent dat ik 32 uur in de week werk en de vrijdagen met mijn studie bezig ben.

Na mijn middelbare schooltijd heb ik met het inkomen van mijn bijbaantje bij de Burgerking een Nikon DSLR gekocht, omdat ik mijn fotografie vaardigheden wilde verbeteren. Sindsdien heb ik deze camera overal met mij meegenomen en van alles en nog wat gefotografeerd. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik het fotograferen van mensen het leukste vond! Hierdoor heb ik uiteindelijk besloten om van mijn hobby een bedrijfje te maken, zodat ik jouw mooiste momenten voor altijd kan vastleggen.

Naast fotograferen, houd ik ook heel veel van tijd doorbrengen met familie/vrienden, tekenen, schilderen en gamen :). Reizen op deze aardbol geeft mij een gevoel dat ik leef, ik ben gek op zoetigheid en op de kleur goud.

Een foto is voor mij heel speciaal, omdat het een bepaald gevoel voor altijd vastlegt. Het gevoel dat je hebt op het moment dat de foto wordt genomen, blijft voor altijd zichtbaar. Je bent dan in staat om een deel van jouw gevoel te delen met anderen en om later in de tijd weer terug te gaan naar dat gevoel. Dit wil ik jou graag geven op de momenten die jij graag wil bewaren. Dit kan tijdens een verloving, bruiloft of verjaardag zijn, maar ook intieme momenten met je familie, partner of pasgeboren kind.