Leuk dat jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Het plannen van jullie grote dag is begonnen! Op zoek naar de perfecte trouwlocatie, een gezellige trouwambtenaar, misschien een weddingplanner om de styling te verzorgen. Zo enorm veel om te doen! 

Een trouwfotograaf is uiteraard onmisbaar op deze dag. Willen jullie spontane beelden die de sfeer van de dag zo laten zien als hoe het écht is? Zoek dan niet verder! Ik probeer op een ongedwongen manier jullie verhaal vast te leggen. Die ene traan tijdens de ceremonie, die ene knuffel met jullie geliefden, die ene wilde danspas op de dansvloer. Het echte verhaal. Dat probeer ik zo puur mogelijk voor altijd te bevriezen.

Ik zou graag jullie verhaal vast willen leggen. Hiervoor is het natuurlijk wel belangrijk om te kijken of wij een klik hebben. Ik ben dan ten slotte de hele dag aanwezig. So, let’s meet! 

 

What to expect?

Let's capture your story!

Wat kunnen jullie verwachten in het standaard pakket?

  • 6 aaneengesloten uren fotografie
  • pre-weddingshoot t.w.v. €200,-
  • drone-shots (onder voorwaarden)
  • minimaal 300 nauwkeurig geselecteerde bewerkte foto’s
  • een mini-album van 15×15 met 10 pagina’s (mogelijkheid om het album uit te breiden)
  • vrijblijvend kennismakingsgesprek + aanvullend detail gesprek
  • een preview binnen een week na jullie bruiloft
  • levering via een online privé galerij én alle foto’s op een luxe USB-stick binnen 8 weken
  • reiskosten tot 40 km vanaf Veenendaal
  • een super enthousiaste en gepassioneerde fotograaf die jullie graag helpt met de voorbereidingen! 

Vanaf

€ 1.345,-

incl. BTW

Willen jullie wat anders en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op voor meer informatie!

Bee-Forever

Hoe leuk is het om je digitale foto’s tot leven te brengen in een mooi trouwalbum! Het is toch veel waardevoller om je foto’s niet alleen op je harde schijf te bewaren, maar ook in levende lijve te zien in een boek? Het gevoel wat een foto geeft wanneer het is afgedrukt is alsof je écht terug gaat in de tijd en het moment weer herbeleeft. Dat willen jullie toch ook?

Hierdoor is het mogelijk om het standaard mini-album uit te breiden naar een groter luxer album waar jullie trouwfoto’s nog beter tot hun recht komen. Dit is een apart proces waarin wij samen het trouwalbum gaan ontwerpen wat jullie hart doet dansen! Jullie kiezen het matriaal van de kaft, het aantal pagina’s, eventuele teksten op de voor- en achterkant en of jullie een luxe bewaardoos willen. Alle trouwalbums worden met zorg door de leverancier gemaakt waarbij gebruik wordt gemaakt van mat fotopapier en flat-lay binding.

Zijn jullie benieuwd naar alle mogelijkheden voor een trouwalbum? Neem dan contact met mij op voor meer informatie!

Volg mij op instagram

Korting!

Bij het boeken van zowel een zwangerschapsshoot als een newbornshoot, ontvang je 10% op je tweede shoot!

Volgeboekt!

Het trouwseizoen van 2024 is helaas volgeboekt! Trouwen jullie in de herfst- en winterperiode? Neem dan contact met mij op om te kijken of jullie datum nog beschikbaar is.