portretfoto, BZ-Photography, fotoshoot, fotograaf, trouwfotograaf

I'm Tiena!

Enthousiast, spontaan, perfectionistisch en altijd energiek! Dit zijn wel zo’n beetje de woorden die mij omschrijven. Ik fotografeer met heel veel passie verschillende verhalen van mensen. Ik ga graag mee op avontuur om de gekste bruiloften, lovers, gezinnen, dikke buiken en nieuwe levens vast te leggen. Niets is te gek!

Ik ben prettig gestoord, fan van disco muziek en gezelligheid. Graag ontdek ik samen met mijn vriend (inmiddels verloofde) de wereld en neem ik uiteraard overal mijn camera mee. Een catmom van twee lieve ragdolls, een tekenfanaat en een crea bea. I’ve got Persian roots, ik ben een gamer-girl, je kunt mij midden in de nacht wakker maken voor ijs en mijn naam heeft een afkorting: 10a.

In mijn “echte” leven ben ik accountant in opleiding en probeer ik beetje bij beetje van fotografie mijn werk te maken, want van fotograferen gaat mijn hart toch echt sneller kloppen.

greetings from…

Let’s create some

memories together!

Fun facts!

120

shoots gedaan

100K

kilometers op de teller

7kg

weegt mijn cameratas

2TB

aan opslag van foto’s

15

SD-kaarten

Interesse?

Volg mij op instagram

Korting!

Bij het boeken van zowel een zwangerschapsshoot als een newbornshoot, ontvang je 10% op je tweede shoot!

Volgeboekt!

Het trouwseizoen van 2024 is helaas volgeboekt! Trouwen jullie in de herfst- en winterperiode? Neem dan contact met mij op om te kijken of jullie datum nog beschikbaar is.